Третя світова війна розпочалася у 2008 році - секретар РНБО

Третя світова війна розпочалася, коли росія ввела свої війська у Грузію у 2008 році. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону 20 жовтня.

"Третя світова війна почалася у 2008 році, коли РФ напала на Грузію, забрала частину території. Потім була ситуація лютого 2014 року. Просто вона знаходилася у такому прихолодженому стані. Зараз перейшла в активну, гарячу фазу", - зазначив Данілов.

Секретар РНБО впевнений, що це не остання війна, яку найближчим часом можна буде спостерігати.

"Світ прийшов у великий рух. Сьогодні можна стверджувати, що перехід від очікування Третьої світової майже закінчився", - додав Данілов.

Як повідомлялось раніше, у РНБО закликали дотримуватися інформаційної гігієни і не слухати "акторів-розвідників".

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті