Терорист Гіркін та рашистські "військори" сильно стурбовані просуванням ЗСУ на Херсонському напрямку

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) дуже стурбований останнім поступом Збройних сил України на Херсонському напрямку, і констатує, що "є загроза" прориву ЗСУ на підступи до Берислава, що згодом може призвести до оточення військ РФ. Про це Гіркін написав у Телеграм 2 жовтня.

"На Херсонському фронті наші війська відкотилися на рубіж с.Дудчани. Зберігається загроза прориву противника вздовж Дніпра на підступи до Берислава. Припускаю, що противник спробує обійти наші позиції у вказаному районі з півночі, щоб змусити продовжити відступ під загрозою оточення. Сили ЗСУ оцінюються приблизно у 3-4 механізованих батальйонах і не менше одного повнокровного танкового батальйону (всього понад 100 одиниць ББМ)", - з песимізмом пише терорист.

Слова Гіркіна підтверджують і рашистські "військори" у Телеграм-каналах. За їхніми заявами, українські війська вийшли до села Дудчани на Херсонщині. яке знаходиться прямо на правому березі Дніпра між Нікополем (на півночі) та Новою Каховкою (на півдні) і досить глибоко у тилу у військ РФ.

З боку ЗСУ підтверджень цієї інформації поки що немає.

Як раніше повідомлялося, терорист Гіркін пророкує вихід ЗСУ до узбережжя Азовського моря та Маріуполя.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті