Тарнавський повідомив про атаки та втрати живої сили й техніки ворога на Таврійському напрямку за добу

Втрати окупантів на Таврійському напрямку протягом доби склали 172 особи (безповоротні - 63, поранені - 106, полон - 3). Про це повідомив командувач угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський 5 вересня у Telegram.

"На Таврійському напрямку триває робота Сил оборони. Загалом, протягом минулої доби ворог 13 разів атакував наші позиції та здійснив 788 обстрілів, завдав 1 ракетного та 24 авіаударів", - повіломив командувач.

За його словами, артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1218 вогневих завдань.

"За останню добу втрати ворога склали 172 особи (безповоротні - 63, поранені - 106, полон - 3). Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 2 ББМ, 7 артилерійські системи та міномети, 2 БпЛА, 5 одиниць автомобільної техніки та 2 одиниці спеціальної техніки", - сказав він, додавши, що також було знищено 3 склади боєприпасів та 1 пункт управління ворога.

Як повідомлялося, українські військові досягли успіху під час наступу в районі села Новопрокопівка Запорізької області.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті