Сирський заявив, що ЗСУ вже відчули посилення спроможності давати відсіч ворогу завдяки допомозі США

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський сказав, що українська армія вже відчула реальне посилення своєї спроможності давати відсіч ворогу після надходжень допомоги від США. Про це він сказав у телефонній розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Куінтоном Брауном, повідомляє "Еспресо"

Головком поділився своїм баченням обстановки на полі бою після поїздки на фронт. 

Генерали обговорили аспекти матеріально-технічної допомоги Україні та питання підвищення якості підготовки наших військ. 

"Подякував за військову допомогу від США, що продовжує надходити. Українські підрозділи вже відчули реальне посилення своєї спроможності давати відсіч ворогу", - написав Сирський.

Нагадаємо, Пентагон оприлюднив склад нового пакету допомоги Україні

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті