Сирський та Умєров провели у Києві зустріч з командувачем оборони Данії

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони України Рустем Умєров провели у Києві зустріч з новопризначеним командувачем оборони Данії генералом Майклом Віґґерсом Гілдґаардом. Про це Сирський повідомив у Телеграм 20 квітня.

"З першого дня повномасштабного вторгнення Данія була на боці України, на боці захисту демократії та свободи. Під час зустрічі ми обговорили нагальні потреби Збройних Сил України на різних напрямках та шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду. Користуючись нагодою, подякував данському уряду та народу за системну підтримку українського війська", - зазначив Сирський.

"Партнерство з Данією, однією з країн-засновниць НАТО, лишається для нас вагомою підтримкою", - підкреслив Головнокомандувач ЗСУ.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті