Сирський доповів Зеленському про деталі ударів по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Президенту України Володимиру Зеленському про деталі ударів по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці 3 серпня. Про це Зеленський розповів у своєму вечірньому відеозверненні. 

"Перш за все сьогодні - вдячність кожному нашому воїну та всім, хто працює в нашій "оборонці", за удари по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці. Це найбільш ефективно - коли наслідки російської війни повертаються додому, в Росію, і коли на окупованій території нашої держави у ворога немає жодного спокійного місця. Сьогодні деталі цих ударів мені доповів Головком Сирський", - сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що кожен удар, який влучно відповідає росії на її авіабомби, знищує російську логістику, російські бази, ускладнює окупанту перебування на нашій землі, - кожен такий удар "наближає справедливе закінчення війни - справедливе для нас, для світу, для України, для всіх, хто цінує життя". 

Зеленський подякував тим, хто "...продовжує абсолютно відверто говорити нашим партнерам: Україні потрібно завдавати ударів - дійсно далекобійних ударів - по російському окупанту. Там, де окупант є, там, звідки Росія завдає ударів по Україні, звідки запускає ракети, "шахеди", бомби". 

"Нам потрібне це рішення, щоб ми могли діяти всією зброєю, яка може бути ефективною", - сказав також Зеленський.

За його словами, "ми маємо захистити життя наших людей і завершити війну на наших українських умовах". 

Раніше повідомлялось, що в Генштабі ЗСУ підтвердили удар по аеродрому в Ростовській області та нафтобазам.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті