Сили оборони закріплюються на рубежах під Вербовим

Під Вербовим у Запорізькій області українські захисники закріплюються на відповідних рубежах, це необхідно, аби рухатись далі. Про це повідомив Радіо Свобода речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун 28 вересня. 

За його словами, російські окупанти стоять в обороні, інколи проводять вилазки, намагаються відбити свої позиції.

"Якщо говорити станом на зараз, про минулу добу, то йде наше закріплення на відповідних рубежах. Щоб ми могли рухатися вперед, ми повинні добре закріпитися, щоб, не дай Боже, ворог не вдарив десь нам у фланг, або не проломив нашу оборону і не зайшов з іншого боку, щоб не було для наших військ, які наступають, якихось проблем", – розповів він.

За його словами, російські військові стоять в обороні, інколи намагаються "відволікати" українські сили від наступу своїми вилазками.

Він зазначив, що при вилазках окупанти діють невеликими групами, зазвичай без техніки.

"Але ворог намагається відбити свої позиції, то зліва, то справа", – підсумував Штупун.

Нагадаємо, напередодні командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський анонсував гарні новини на Таврійському напрямку.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті