Сили оборони за добу відбили 110 атак окупантів та знищили командний пункт рашистів

Сили оборони України за добу відбили 110 атак окупантів та знищили командний пункт рашистів. Про це 9 березня у ранковому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Основні зусилля ворог продовжує зосереджувати сили на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямах. Минулої доби наші воїни відбили на них понад 110 атак", - повідомили українські військові.

Своєю чергою, українська авіація за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші пілоти вдарили по позиції зенітно-ракетного комплексу рашистів.

"А наші ракетники та артилеристи вразили 2 райони зосередження особового складу і завдали вогневе ураження по командному пункту одного з підрозділів армії рф", - додали в Генштабі.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що ЗСУ відбили понад 20 ворожих атак у шести населених пунктах Донеччини.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті