Сили оборони утримали ключові позиції на декількох напрямках - Нацгвардія

Нацгвардійці продовжують успішно виконувати завдання у складі Сил оборони. Про це заявив представник Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, - повідомляє Телеграм-канал Military Media Center. 

Так на Куп'янському напрямку підрозділи спецпризначення НГУ «Омега» спільно з підрозділами ЗСУ утримали панівні висоти навколо поселень Вільшана та Новоселівське, чим забезпечили виконання завдань підрозділами Сил оборони.

На Лиманському напрямку підрозділи оперативного призначення НГУ утримують займані рубежі та не допустили втрати територій.

На Мар'їнському та Бердянському напрямках підрозділи Нацгвардії успішно утримують займані позиції, чим забезпечують успіх наступальних дій підрозділів ЗСУ.

Також за минулий тиждень підрозділи оперативного призначення НГУ знищили 150 окупантів та 14 одиниць озброєння та техніки російських окупантів.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті