Сили оборони знищили 3 пункти управління та склад боєприпасів окупантів – Генштаб

Сили оборони минулої доби знищили три пункти управління та склад боєприпасів окупантів. Про це 23 жовтня у ранковому зведенні повідомляє Генштаб.

"Військовослужбовці ракетних військ та артилерії за минулу добу уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та п'ять інших важливих об'єктів ворога, включаючи одну станцію радіолокації", - повідомили українські військові.

Також авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 17 ударів. Внаслідок цього українським пілотам вдалося уразити 15 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також двох позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Своєю чергою, підрозділи ППО збили один гелікоптер Ка-52 та 3 БПЛА "Орлан".

Крім цього, за уточненою інформацією, вдалося підтвердити знищення особового складу та техніки супротивника за минулі дні. Так, у Новій Каховці на Херсонщині вдалося підтвердити знищення шести одиниць озброєння та військової техніки, до 150 солдатів росіян отримали поранення. У Запорізькій області підтверджено знищення п'яти одиниць озброєння та військової техніки, а також поранення близько 100 окупантів. Інформація про загиблих рашистів ще уточнюється.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що у Запорізькій області вдалося ліквідувати близько 200 рашистів, склад боєприпасів, 10 одиниць озброєння та вертоліт.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті