Сили оборони збили 2 вертольоти та 2 БПЛА окупантів

Сили оборони України збили два вертольоти і два безпілотники окупантів. Про це 31 жовтня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогові 14 ударів. 12 з них – по районах зосередження озброєння та військової техніки; по взводному опорному пункту, а також позиції комплексу протиповітряної оборони противника. Українські підрозділи протиповітряної оборони збили 2 вертольоти (Ка-52 та Мі-8) та 2 ворожих БПЛА", - повідомили українські військові.

Також підрозділи ракетних військ та артилерії вразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та інші важливі військові об'єкти.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на військово-повітряній базі в росії було знищено два Ка-52, ще два суттєво пошкоджено.

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті