Сили оборони ліквідували ще близько 1300 військових армії РФ

Сили оборони України протягом  доби ліквідували 1270 російських загарбників, збільшивши таким чином втрати армії країни-агресора у живій силі до 335 110 осіб. Такі дані оприлюднив Генштаб ЗСУ у зведенні 6 грудня.

Також українські воїни знищили за день 13 танків, 40 бойових броньованих машин, 37 артилерійських систем, шість РСЗВ, 51 безпілотник, 49 одиниць автомобільної техніки та цистерн з ПММ, п’ять одиниць спецтехніки.

Авіація ЗСУ завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів та їхньої техніки, чотири – по пунктах управління, ще три удари прийшлися по зенітно-ракетних комплексах противника. 

Підрозділи ракетних військ в свою чергу уразили шість районів зосередження ворога, пункт управління, склад боєприпасів, дві станції РЕБ та 11 артилерійських засобів.

Як повідомлялося, Сили протиповітряної оборони України збили російський бомбардувальник Су-24М.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті