Сьогодні стабілізаційні відключення почнуться раніше - ДТЕК

В Україні стабілізаційні відключення 23 червня почнуться раніше, ніж передбачалосья напередодні. Про це у Телеграм повідомляє компанія ДТЕК. 

"За вказівкою Укренерго графіки діятимуть з 11:00 і до 23:00. В разі змін, будемо оперативно вас інформувати на нашому телеграм-каналі", - йдеться у повідомленні. енергокомпанії. 

У свою чергу, в Укренерго повідомили, що причина збільшення терміну дії обмежень 23 червня -  складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що  графіки погодинних відключень у неділю 23 червня застосовуватимуть лише ввечері. 

Статті

Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Всі статті