Ще троє мешканців прифронтової Донеччини дістали поранень

Ще три людини були поранені на Донеччині 27 червня станом на 13:00. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм.

"Надійшла інформація про пораненого чоловіка у Гірнику Курахівської громади та двох поранених жінок у Нью-Йорку Торецької громади", - сказано в повідомленні.

Філашкін підкреслив, що росіяни продовжують бити по мирним жителям області - "...і, на жаль, їм регулярно вдається вбити або поранити наших людей".

"Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь!" - закликав голова ОВА.

Раніше повідомлялось, що у трьох селах Луганщини залишаються люди, які відмовляються від евакуації.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті