Ще 450 окупантів та півсотні одиниць техніки доповнили втрати армії РФ у війні в Україні

Сили оборони України знищили 50 одиниць військової техніки ворога, а також ліквідували чи поранили 450 загарбників. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, опублікованому 10 жовтня у Фейсбуці.

Серед ураженої техніки ворога – шість танків, три бойові броньовані машини, сім артилерійських систем, один засіб ППО,12 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн, а також дві одиниці російської спецтехніки.

Крім того, наші захисники збили у небі над Україною 17 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну досягли вже близько 283 080 осіб, 4829 танків та сотень одиниць іншої військової техніки. 

Як повідомлялося, на Таврійському напрямку ЗСУ знищили 241 окупанта та 21 одиницю військової техніки противника.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті