"Русские своих не бросают" уже в прикордонні Курської області: жителі розповіли про пораненого мобілізованого, залишеного товаришами по службі

У російських пабліках зʼявилася реальна історія про те, що у прикордонному селі Любимівка Курської області на вулиці стікає кров'ю мобілізований військовослужбовець, кинутий товаришами по службі 6 серпня.  Про це з посиланням на очевидців пише "ВЧК-ОГПУ" 6 августа.

"Жителі розповіли ВЧК-ОГПУ, що просто зараз у прикордонному селі Любимівка на вулиці Довга стікає кров'ю поранений боєць танкових військ, мобілізований 34-річний уродженець Тверської області Олександр Шаров. У нього поранена нога, тіло і, можливо, втрачено око. Його пораненого кинули товариші по службі і ніхто не хоче рятувати", - ідеться в повідомленні.

Як розповіли місцеві жителі, Шаров приповз поранений після обстрілу кордону, найімовірніше, його поранив дрон-камікадзе. Незважаючи на те, що зараз обстріли припинено, а на територію району ЗСУ не заходили, по пораненого мобілізованого не їдуть ні товариші по службі, ні Швидка. Військові позиції першої лінії фронту розташовані досить далеко. А з боку району його ніхто не евакуює.

"За даними ВЧК-ОДПУ Олександра Шарова могли кинути двічі - за словами господаря будинку, де він перебуває, у бік кордону проїжджала БМП або танк. Там же на землі осколки дрона і сліди з крові. Після влучання БПЛА машина поїхала у зворотному напрямку, а пораненого військовослужбовця покинули і мобілізований поповз у город до місцевих жителів", - ідеться в повідомленні.

Раніше губернатор Курської області повідомив про бої в прикордонні, а голова місцевої адміністрації - про "тишу" і відсутність евакуації.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті