Рух "Атеш" заявив про роботу свого агента в головному центрі попередження про ракетний напад у Московській області

Військовий рух українців і кримських татар "Атеш" повідомив, що їх агент працював в головному центрі попередження про ракетний напад у Московській області РФ. Про це йдеться в Телеграм-каналі "Атеш" 9 січня. 

"Наш агент тривалий час служив у 820 головному центрі попередження про ракетний напад у селі Тимоново, Московської області. Цей центр попереджає про пуск на РФ ракет, насамперед ядерних. А також він відстежує пуски російських ракет, як бойових, так і навчальних. Після чого видає цілевказування власній системі ППО", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що агент залишив територію РФ і з'явилася можливість безпечно повідомити про діяльність партизан у цій військовій частині.

"З огляду на його посаду, ми отримували інформацію про стан усіх окремих радіовузлів у РФ. Ми знали їхні вразливості та ділилися цією інформацією з Силами оборони України. Ці дані продовжують допомагати обходити протиповітряну оборону противника і демілітаризувати російську армію. Злочинна війна має закінчитися перемогою України. Але наша діяльність у цьому військовому підрозділі не закінчилася. Агент залишив свою спадщину, яка дасть про себе знати", - сказано також у повідомленні.

Раніше з посиланням на "Атеш" повідомлялося, що хакери зламали базу даних з інформацією про військових РФ, видобуто десятки гігабайт інформації про держконтракти та особисті дані

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті