Російські поліцейські на окупованій Херсонщині потрапили на підвал до місцевого "голови МВС" (ФОТО)

На окупованій частині Херсонської області у призначеному Росією керівництві "МВС" розгорівся скандал - велика група російських співробітників, які приїхали "попрацювати", звинуватила "начальника ГУ МВС" Володимира Ліпандіна в їх викраденні, тортурах, ув'язненні у секретній в'язниці у підвалі та розбої, - повідомляє телеграм-канал ВЧК-ОГПУ.

Як випливає із заяви співробітників, 15 листопада група "поліцейських" місцевого "УНК ГУ МВС", включаючи керівних співробітників, та військовослужбовця штурмової групи в/год 13140 проводили операцію з упіймання наркоторговців. Вони прибули у село Стрілкове, де, за оперативною інформацією, знаходився автомобіль із великою партією наркотиків.

"Там оперативники виявили Мерседес з якоюсь дівчиною, яка представилася Катериною. Наркотиків у салоні не виявилося, але у машини були перебиті номери, виникла підозра, що вона у викраденні. Катерина відразу попередила, що якщо оперативники зараз же не вберуться з території, у них будуть проблеми - вона подружка Ліпандіна. Поліцейські у відповідь викликали слідчо-оперативну групу для вилучення викраденого авто", - повідомляє телеграм-канал.

Через 20 хвилин під'їхали два автомобілі з людьми у камуфляжі та зі зброєю, вони поклали "оперативників" та військовослужбовця на землю, зв'язали скотчем, одягли мішки на голови та вивезли до «невідомої будівлі».


""Невідомою будівлею" виявилася особиста резиденця Ліпандіна, а невідомими в камуфляжі - бійцями спецпідрозділу ГРІМ. Зустрічав бранців сам Ліпандін і начальник УСБ ГУ МВС Ігор Соболь. Ліпандін ... пояснив, що Катерину чіпати не можна .... При цьому він став висловлювати жорсткі погрози, аж до нашого усунення", - йдеться у заяві "поліцейських".
Вони почали сперечатися, тоді їх силою замкнули в обгорілому підвалі 2 на 2 метри. Там їх протримали 25 годин - відібрали всі гроші, цінні речі, після чого відпустили на волю і оголосили, що вони звільнені.


Наразі російські поліцейські намагаються домогтися порушення справи на Ліпандіна та Соболя.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті