Росіяни завдали за добу по Донеччині понад 2800 ударів: загинуло троє жителів, вісім зазнали поранень, пошкоджено 58 цивільних об’єктів

Росіяни завдали за добу по Донеччині 2816 ударів: загинуло троє жителів, ще вісім зазнали поранень, пошкоджено 58 цивільних об’єктів. Про це вранці 20 вересня повідомляє поліція регіону.

Під вогнем окупантів перебували 17 населених пунктів. Пошкоджено 58 цивільних об’єктів - 43 житлових будинки, лікарню, заклад освіти, магазин, підприємства, критичну інфраструктуру.

У Часовому Яру внаслідок дронового та артилерійського ударів загинули двоє цивільних осіб, пошкоджено приватну оселю. 

Костянтинівку окупанти накрили з РСЗВ «Град» і артилерії – вбили людину, пошкодили багатоквартирний і 15 приватних будинків, електромережі та газопроводи.

По Кураховому ворог вдарив трьома авіабомбами КАБ з модулем УМПК та артилерією – травмовано мирного жителя, руйнувань зазнали багатоквартирний і 6 приватних будинків, об’єкт критичної інфраструктури.

Зорю війська РФ обстріляли з РСЗВ «Смерч» - поранили людину, пошкодили три приватних будинки.

Двоє поранених – у Курахівці, двоє – у Рівному, один  - в  Зарічному та один – у Серебрянці, яку ворог атакував дроном.

На Сіверськ росіяни скинули три КАБи та поцілили по місту з «Градів» – пошкоджено лікарню та заклад освіти. 

У Лимані ударом зі «Смерчів» пошкоджено чотири багатоквартирних будинки. У Покровську постраждали два підприємства, в Новоукраїнці – 9 домогосподарств.

Крім того, сьогодні вночі окупанти відкрили вогонь по 4-х населених пунктах. У Білицькому  пошкоджено два заклади освіти, у Добропіллі – інфраструктурний об’єкт. У Краматорську руйнувань зазнали 4 багатоквартирних будинки, заклад освіти та адмінбудівля, у Слов’янську – обійшлося без пошкоджень.

Донецкая ОВА повідомила, что за добу евакуйовано ще 731 людину, з них 103 дитини.

 

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті