Росіяни вдень знову обстріляли Херсонщину та поранили 11-річну дівчинку. Вона у комі

Російська армія вкотре обстріляла Херсонську область, де в наслідок обстрілу була поранена дитина. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін 8 жовтня.

"Через черговий російський обстріл постраждала дитина. окупанти вдарили по селищу Кіндийка. Поранення дістала 11-річна дівчинка", - пише Прокудін.

Він додав, що у дівчинки - численні ушкодження. Вибухова та черепно-мозкова травми. Забій головного мозку. Відкритий перелом лівої плечової кістки. Множинні осколкові поранення грудної клітки та шиї. Дівчинка в комі.

"За життя маленької борються кращі обласні фахівці2, - зазначив головоа ОВА.

Як повідомлялося, раніше через обстріл селища постраждали три літніх жінки. Вогонь прийшовся по території поблизу церкви. Загалом від початку доби на Херсонщині поранення різного ступеня отримали 16 людей. Серед яких - 9-місячна дитина.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті