Росіяни розбомбили центр Великої Писарівки на Сумщині, мешканців закликали евакуюватись

Центр селища Велика Писарівка Сумської області практично вщент розбомбили росіяни протягом останньої ночі та ранку. Про це повідомила голова Великописарівської громади Людмила Бірюкова в соцмережах, розмістивши відповідні фото й відео.

"Сьогодні ворог знищив центр селища Велика Писарівка. Сподіваюсь, що кожен з нас зробить висновок про те, що життя найцінніше й прийде на евакуацію", - сказала Бірюкова у своєму відеозверненні до земляків.

Вона зазначила, що послуги й консультації щодо евакуації надаватимуться фахівцями селищної ради в телефонному й онлайн-режимі.

Так наразі виглядає центр Великої Писарівки

Як повідомив "ОстроВу" редактор місцевої газети "Ворскла" Олексій Пасюга, напередодні росіяни практично знищили будівлю, де працювала редакція й до останнього інформувала населення  про події у громаді, в Україні та світі.

Так виглядає приміщення редакції місцевої газети "Ворскла"

Раніше повідомлялось, що з прикордонної Великописарівської громади Сумщини евакуюють мешканців.

Раніше також повідомлялось, що росіяни всю ніч обстрілювали прикордоння Сумської області, найбільше постраждала Великописарівська громада.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті