Росіяни не обстрілювали Миколаїв з Нового року, тому була легка паніка - Кім

Нічний обстріл Миколаєва 27 квітня став першим із 31 грудня, через що виникла легка паніка. Про це в ефірі національного телемарафону заявив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Це 113-й день без обстрілів Миколаєва. З 31 грудня не було обстрілів... Була легка паніка у людей. Це підступний удар росіян по цивільних, там немає військових об'єктів... Але це незвичайний був удар, ми не реагували, ми не бачили, тому це був, як сніг на голову", - заявив чиновник.

Також Кім зазначив, що російська ракета, найімовірніше, влучила в дерево, через що будинки дістали тільки пошкодження, але не були повністю зруйновані. Крім житлової п'ятиповерхівки і приватного будинку було пошкоджено також будівлю заводу, технікуму і суду.

"23 людини госпіталізовано, з них одна дитина 12 років, одна людина загинула. Три людини у важкому стані. Зараз ситуація не змінилася. Проводиться розчищення, відновлення вікон", - зазначив Кім.

Нагадаємо, що раніше сьогодні Володимир Зеленський показав наслідки удару окупантів по Миколаєву.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті