Росіяни атакували два села на Донеччині різними видами ракет. Поранені мирні жителі

Російські окупанти атакували два села Волноваського району Донеччини різними видами ракет, внаслідок чого поранення зазнали п’ятеро людей. Про це 20 вересня повідомила Донецька обласна прокуратура.

Відомо, що близько 15:00 вівторка росіяни накрили вогнем Петропавлівку та Багатир. За попередніми даними, загарбники атакували населені пункти трьома ракетами "Іскандер" та однією "Х-35".

Серед постраждалих у Петропавлівці є ціла родина: 58-річні чоловік, його дружина та син 30 років. На момент атаки сім’я перебувала у власному будинку, а сусід потрапив під обстріл біля їхнього будинку. Ще одна людина дістала поранення в Багатирі.

Крім того, пошкоджено шість приватних будинків, гаражі, господарську споруду та ангар.

Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті