Росія вивела у Чорне море один ракетоносій

Росія вивела один ракетоносій у Чорне море із загальним залпом до 4 ракет. Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ 28 липня.

Як зазначається, станом на 06:00 неділі в Чорному морі перебуває 1 ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 4 ракет.

Тим часом в Азовському морі ворожі кораблі відсутні, а в Середземному морі 1 ворожий корабель, проте носії крилатих ракет "Калібр" відсутні.

"За добу в інтересах Росії прохід Керченською протокою здійснили до Чорного моря - 6 суден, із них 2 продовжили рух у напрямку протоки Босфор, до Азовського моря - 7 суден, із них 1 рухалося з протоки Босфор", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Сили оборони України в ніч проти 28 липня збили авіаційну ракету Х-59 та 7 безпілотників типу Shahed.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті