Росія може завдати масованих ракетних ударів по "центрах ухвалення рішень" у Києві - The Times

Київ готується до ракетних ударів Росії по "центрах ухвалення рішень" - парламенту та інших будівлях на тлі атак ЗСУ в Курській області. Про це пише британська газета The Times із посиланням на високопоставленого чиновника в Міноборони України, - повідомляє "Настоящее Время".

"Росія відчує необхідність дати дуже жорстку відповідь, щось грандіозне, щоб показати світу, що вона всемогутня і що щось на кшталт атаки на Курську область не залишиться безкарним. І це будуть не просто чотири ракети. Їх можуть бути сотні, з використанням складного озброєння - крилатих ракет, балістичних ракет і "Шахедів". Це може стати великою проблемою для нашої ППО. Але я вірю, що ми зможемо їх зупинити", - заявив співрозмовник видання.

За словами співробітника українських спецслужб, метою атаки ЗСУ на Курську область РФ була необхідність "розтягнути" і "дестабілізувати" Росію. 

Як повідомлялося, у Курській області РФ триває втеча від ЗСУ.

Влада Бєлгородської області РФ починає "переміщення жителів у безпечніші місця" ще з одного району.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті