Російський заступник міністра проінспектував порти на окупованій території України

Російський заступник міністра транспорту Олександр Пошивай приїхав на окуповану територію України для інспекції захопленої портової інфраструктури. Про це 21 жовтня пишуть пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, російський чиновник зустрівся з керівництвом «ДНР» і окупованої частини Запорізької області.

«Під час своєї поїздки Пошивай також поговорив із керівниками портів Маріуполя, Бердянська, Генічеська, Скадовська, Херсона, інвесторами, представниками наглядових органів і служб», - ідеться в повідомленні.

За підсумками побаченого заступник міністра транспорту РФ залишив низку завдань: необхідно провести днопоглиблення, відновити в повному обсязі роботу системи управління рухом суден, вирішити питання з відкриттям морських пунктів пропуску, продовжити залучати інвесторів і прискорити підйом затонулого майна.

Пропагандисти також пишуть, що "росморрічфлот зараз веде активну відбудову" портів Маріуполя і Бердянська.

Як повідомлялося, окупанти «ДНР» планують відправити першу партію вкраденого українського вугілля за кордон через порт Маріуполя.

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті