Російський пропагандист закликав співгромадян не чекати швидкого завершення «СВО»

Російський пропагандист і кореспондент «Комсомольской правды» Олександр Коц закликав росіян не чекати швидкого завершення «СВО». 

Також він визнав, що якщо торік ЗСУ били по тилах росіян в окупованій частині Запорізької, Херсонської областей і в Криму, то тепер битимуть по Курській і Бєлгородській областях.

"На жаль, не буде швидкого якогось закінчення СВО. Судячи з останніх заяв Володимира Путіна, все-таки буде довга битва на знос. Різні бойові дії йдуть (...) Але якихось великих проривів, кавалерійських наскоків найближчим часом чекати не треба. Буде ця важка планомірна робота на знос. Противник при цьому буде все більше і більше застосовувати масовані нальоти безпілотників на нашу територію, вже застосовують і плануючі французькі та американські боєприпаси, і «Хаймарси». Вони, природно, намагатимуться вибивати у нас пункти управління, ППО, РЕБ і зв'язок. Але ми все це вже проходили, тому в мене немає якихось панічних настроїв, і торік, коли тривав «контрнаступ», вони так само били по наших ближніх і дальніх тилах, але на території Херсонської, Запорізької областей, у Криму. А тут, на жаль, це буде Білгородчина і Курська область, від цього не втекти", - сказав він.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті