Російські «воєнкори» визнають, що після захоплення Вугледара їхнє просування пригальмувалося, але називають нову мету

Так званий «військкор» Юрій Котьонок написав, що після взяття Вугледара просування російської армії на цьому напрямку припинилося. Про це він пише в ТГ-каналі від 20 жовтня.

«Після взяття Вугледара наше просування на цьому напрямку очікувано пригальмувалося...», - констатує він, додаючи, що ЗСУ встигли укріпити оборону по рубежу Новоукраїнка-Богоявленка.

«Виходячи з рельєфу місцевості в цьому районі, визначальне значення має саме укріпрайон на висоті навколо н.п. Новоукраїнка. Богоявленка розташована в низині, і без взяття позицій укропів по висотах з боку Новоукраїнки буде проблематично в неї заходити», - вважає так званий “воєнкор”.

Він також пише, що «на Шахтарське з боку Золотої Ниви теж пробитися не змогли поки що».

«По суті завдання тут читається по карті без будь-яких сюрпізів - треба брати Новоукраїнку. Але це на словах зробити легко. Там добре підготовлені й обладнані позиції противника. І брати їх доведеться, незважаючи ні на що...», - припускає Котьонок.

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті