Російські війська знаходяться в "активній обороні" та готуються до нових атак ЗСУ – путін

Російські війська знаходяться в "активній обороні" та готуються до нових атак ЗСУ. Про це сказав російський диктатор путін в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін".

"Що стосується контрнаступу, який нібито буксує - він провалився повністю. Ми знаємо, що на окремих ділянках бойових дій протиборча сторона готує нові активні наступальні операції. Ми бачимо це, знаємо. Росія відповідним чином на це реагує", - сказав він.

Путін також назвав те, що відбувається зараз на всій лінії зіткнення, "активною обороною".

"І наші війська покращують своє становище практично на всьому цьому просторі. На великому досить просторі", - додав російський диктатор.

Як повідомлялося раніше, Авдіївка продовжує зазнавати масованих обстрілів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті