Російські добровольці закликали "вагнерівців" перейти на їх бік і маршем піти на Москву

Військові, котрі входять до складу "Російського добровольчого корпусу", звернулися до членів ПВК "Вагнера" із закликом приєднатися до них та маршем піти на москву. Відповідне відео звернення вони опублікували в своєму Телеграм-каналі 24 серпня.

"Судячи з усього, вчора було цинічно страчено ваших командирів і батька-засновника. Те, що їх убили за розпорядженням представників вищого ешелону влади росії, очевидно кожному", - зазначили в РДК.

Добровольці запропонували найманцям зробити вибір: "стати в стійло міноборони РФ, щоб служити вбивцям їхніх же командирів", або "зберегти свою честь і помститися катам", але для цього їм треба перейти на бік України.

"Якщо ви не скоювали воєнних злочинів на території України, то ми пропонуємо вам вступити до наших лав і спочатку завершити цю кровопролитну м'ясорубку, так звану "СВО", а потім вирушити маршем на москву, але цього разу не зупинятися за 200 км від МКАДу, а дійти до кінця", - закликали бійці,

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті