Російська армія вдруге за місяць вдарила по пожежній частині у Кураховому

Російські окупанти вдарила по пожежній частині у прифронтовому Кураховому вдруге за місяць 24 вересня. Про це повідомила ДСНС України в Телеграм 24 вересня.

"Донеччина: ворожі війська вдруге за місяць завдали удару по пожежній частині у Кураховому. Обстріл окупанти здійснили сьогодні зранку. Пошкоджено будівлю пожежної частини", - сказано в повідомленні.  Зазначається, що серед особового складу ніхто не постраждав. Напередодні, з метою безпекової складової, рятувальники передислокувалися до іншого місця несення служби.

Раніше повідомлялось, що за минулу добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини і ще 18 людей в області за добу дістали поранення.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті