Російська армія продовжує обстрілювати Херсонщину: троє людей, серед яких дитина, дістали поранення

Російська армія минулої доби обстрілювала Херсонщину, внаслідок чого 3 людини дістали поранення, з них – одна дитина. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін 22 квітня у Телеграм.

"Минулої доби противник обстрілював Нововоронцовку, Антонівку та місто Херсон. Під ворожим вогнем та авіаударами також опинилися Козацьке, Берислав і Новоберислав", - написав глава області.

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки. Були зафіксовані влучання в медичний заклад, навчальний заклад, дитячий садок, приватні автомобілі та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає.

"Через російську агресію 3 людини дістали поранення, з них – одна дитина", - констатував глава області.

"Минулої доби війська РФ здійснили обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, били з авіації та БПЛА. Вночі окупанти з дронів скидали вибухові пристрої в Бериславі. Внаслідок вибухів отримали поранення двоє людей: у 15-річної дівчини діагностували мінно-вибухову травму, вогнепальні поранення грудної клітини, рук та ніг, у 27-річного чоловіка - мінно-вибухова травма та вогнепальне поранення ноги. До лікарні звернулася також 47-річна херсонка. Жінка отримала мінно-вибухову травму та контузію напередодні під час нічного обстрілу Корабельного району", - уточнює Нацполіція.

Як повідломлялося, на Херсонщині на базі чотирьох медзакладів створюють "підземні лікарні".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті