Російська армія атакувала енергетичну інфраструктуру Миколаївської області, є знеструмлення абонентів

Російські окупанти вдарили по енергетичній інфраструктурі Миколаївської області у ніч на 17 жовтня. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграм 17 жовтня.

"Ворог атакував енергетичну інфраструктуру, внаслідок чого є знеструмлення абонентів. Енергетики вже заживили більшу частину споживачів, роботи продовжуються. Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

За словами Кіма, у ніч на 17 жовтня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони велась бойова робота, деталі щодо її результатів повідомлять згодом. 

Раніше міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич оприлюднив відео зруйнованого минулої ночі російськими ракетами ринку у Миколаєві.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті