Родички "чмобіків" просять Путіна повернути їх на територію РФ: "На гарматне м'ясо не підписувалися"

Родички мобілізованих мешканців Брянської області звернулися до Путіна з вимогою повернути їх близьких на територію РФ. Відповідне відеозвернення жінки виклали в Інтернет.

"Наші хлопці не підписувалися на те, щоб їх кидали на передову першу лінію. Наші хлопці йшли захищати свою територію, свою Брянську область", - заявляють матері та дружини.

"Вся організація мобілізації спочатку була неправильною. Ситуація така, що їх кинули без навчання на окупованій території", - обурюються вони.

"Офіцери частини Солоті погрожують мобілізованою кримінальною відповідальністю за те, що вони відмовляються бути гарматним м'ясом для них... Вони не відмовляються йти захищати нашу Брянську область".

Як повідомлялося, на полігоні Солоті у Білгородській області мобілізовані військовослужбовці під час вогневої підготовки розстріляли своїх товаришів по службі. За різними даними, загинуло від 11 до 22 мобілізованих мешканців Брянської області. На цьому ж полігоні понад 2 тижні понад 100 резервістів відмовляються вирушати в Україну на штурм Лимана. Вони вимагають залишити їх "захищати кордон Росії у Брянській області".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті