РФ за добу завдала понад 400 ударів по Запорізькій області

Російські війська продовжують обстріли Запорізької області, за добу завдали 429 ударів із різних видів зброї по 8 населених пунктах. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 28 вересня.

"Протягом доби окупанти завдали 429 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Війська РФ здійснили 3 авіаційні удари по Гуляйполю і Новодарівці", - написав він.

Як уточнив Федоров, 254 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку і Левадне, 8 обстрілів із РСЗВ накрили Гуляйполе, Малу Токмачку і Новоданилівку, 164 артобстріли завдано по території Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки і Левадного.

Надійшло 29 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Як повідомлялося, мешканець Малої Токмачки Запорізької області загинув від удару FPV-дрона. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті