РФ за добу скинула на Херсонщину 34 авіабомби: є загиблі

За минулу добу окупаційни війська скинули на територію Херсонської області 34 авіаційні бомби. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у своєму телеграм-каналі 2 листопада. 

"Зафіксовано 34 прильоти КАБ по населених пунктах Херсонщини.Влучання були у Бериславському та Херсонському районах", - зазначив Прокудін.

Голова Херсонської ОВА повідомив, що внаслідок ворожих прильотів 3 людини загинули, ще 4 - дістали поранення.

Загалом за минулу добу по Херсонщині противник здійснив 118 обстрілів, випустивши 604 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації.

Окрему увагу Прокудін приділив Станіславу, у якому рашисти вбили літню жінку та пошкодили навчальний та медичний заклади.

"Пекельна ніч у Станіславі. У селі було більше 40 прильотів. Через ворожий вогонь загинула літня жінка. Також пошкоджено будівлі ліцею та місцевої амбулаторії, приватні будинки", - написав Прокудін.

Також армія країни-агресора поцілила у дошкільний навчальний заклад у Бериславі.

Як повідомлялось раніше, росіяни поранили волонтерів під час евакуації людей на Херсонщині.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті