РФ вранці обстріляла ракетами Харків, поранення отримали п'ятеро людей, у тому числі дитина

П'ятеро людей, серед яких дитина, отримали поранення внаслідок атаки РФ на Харків вранці 18 серпня. Про це повідомили у Телеграм міський голова Харкова Ігор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами Ігоря Терехова, внаслідок обстрілу у місті загорілась адмінбудівля та автомобілі, що були розташовані поруч.

"У Холодногірському районі після обстрілу дуже велика пожежа. Горить адміністративний будинок. За словами керівництва ДСНС, почалося його обвалення. Також у вогні близько півтора десятка машин біля цієї будівлі", - сказав мер.

Станом на 05:42 голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що після влучання ракети РФ у Слобідському районі Харкова поранення отримали 5 людей.

Раніше мер Харкова повідомляв про 5 прильотів по Слобідському та Холодногірському районах міста.

"О 4:32 перший, а потім ще мінімум чотири ракетні удари по Харкову. Прилетіло до Слобідського та Холодногірського районів. В одному з місць влучення ракет пожежа.", - сказав Терехов.

Як повідомлялось раніше, внаслідок обстрілу рашистами Харкова ввечері 17 серпня відомо про двох загиблих та десяти постраждалих.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті