РФ обстріляла Селидівську громаду на Донеччині: троє загиблих та 20 поранених

Російські окупанти вдень 1 липня обстріляли Селидівську громаду на Донеччині, внаслідок чого є троє загиблих та 20 поранених цивільних. Про це у Телеграм повідомила Селидівська МВА. 

«Криваві та безжальні нелюди гатять по Селидівській громаді з різних видів озброєння! 15 годин, 4 обстріли, 3 загиблих, 20 поранених, з яких більшість у важкому та середньому станах, - це новий рівень жаху для населення громади», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 червня російська армія обстріляла Селидове, внаслідок чого була пошкоджена шахта. 

Статті

Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Всі статті