РФ атакувала балістикою портову структуру Одеси, є загиблий, поранено пʼятеро іноземців

Ворог атакував Одесу балістичними ракетами увечері 7 жовтня, ціллю агресора стала портова інфраструктура. Про це повідомив у Телеграм очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

"Балістичною ракетою ворог влучив у цивільне судно під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще пʼятеро іноземних громадян постраждали. Четверо з них у стані середнього ступеню важкості, один - легкого. Наразі їм надається необхідна медична допомога", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника Одеської ОВА, за останні декілька днів це вже друга атака цивільного судна у портах Одещини. 

Наразі правоохоронні органи фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Нагадаємо, напередодні РФ атакувала Одесу "Шахедами": виникли пожежи, є постраждалий. 

Статті

Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Всі статті