Режим "надзвичайної ситуації федерального рівня" ввели в Бєлгородській області РФ

У Бєлгородській області РФ ввели "режим надзвичайної ситуації федерального рівня" 15 серпня. Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков у відеозверненні в Телеграм, а також пропагандистські ЗМІ з посиланням на МНС РФ.

«У Бєлгородській області введено режим надзвичайної ситуації федерального характеру», - ідеться в повідомленні МНС.

Уточнюється, що напередодні, 14 серпня в області ввели режим НС регіонального рівня.

Як уточнюють росЗМІ, відповідно до закону, "режим НС регіонального рівня" запроваджують, якщо на території суб'єкта постраждали не більше ніж 500 осіб, а завдані збитки не перевищують 1,2 мільярда рублів. Якщо цифри більші, вводять "режим НС федерального рівня". Режим передбачає обмеження прав громадян і розширення прав поліцейських.

Раніше повідомлялося, що в Грайворонському районі Бєлгородської області ЗСУ вразили електростанцію та інші об'єкти.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті