Регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини відкрили у Дніпрі

У Дніпрі відкрили регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини 2 листопада. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі.

"Це майданчик для комунікації, координації, та аналізу процесів відновлення громад області. Зокрема, в рамках Офісу відновлення та розвитку буде здійснюватися співпраця між органами влади, міжнародними партнерами, громадськістю та бізнесом. Його відкриття - результат плідної багатомісячної співпраці з представниками ПРООН, урядом Швеції профільних департаментів та керівництва області", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що Луганщина стала однією із перших областей, в яких буде втілюватися ця програма. 

Під час відкриття офісу Лисогор вручив Почесну відзнаку "За розвиток регіону" представникам ПРООН в Україні - Нільсу Крістенсену та Олені Рудич.  

"За щиру підтримку та сприяння співпраці у відновленні нашої області", - підкреслив голова ОВА.

Раніше повідомляось, що офіс відновлення й розвитку Донецької області запрацював у Дніпрі.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті