Рашисти за добу вбили трьох та поранили 12 мирних мешканців на Донеччині

Російські окупанти за добу вбили трьох мирних жителів на Донеччині. Про це 17 липня повідомляє голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 16 липня росіяни вбили 3 мирних мешканців Донбасу: 2 в Удачному та 1 у Покровську. Ще 12 людей отримали поранення", - написав чиновник.

Усього ж з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Донеччині загинули 623 особи. Майже 1600 людей отримали поранення. Причому ці дані вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пізніше Кириленко також повідомив подробиці про чергові рашистські удари по цивільній інфраструктурі. Так, в Торецьку громаду прилетіли три ракети, які потрапили до житлового кварталу міста. У Залізному внаслідок ракетного удару окупанти пошкодили школу та дитсадок.

У Костянтинівці росіяни обстріляли територію медичного коледжу, а у Соледарі через ворожий обстріл спалахнув місцевий центр дитячої та юнацької творчості - на місці працюють рятувальники.

Також Кириленко закликав мирних громадян евакуюватись із міст, оскільки російські війська щодня обстрілюють область.

Раніше повідомлялося, що глава Донеччини показав наслідки удару рашистів по Краматорську.

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті