Рашисти випустили 9 ракет по Кропивницькому – кількість поранених досягла 19 осіб

Російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Кропивницькому. Про це 24 липня повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Сімома крилатими ракетами типу "Калібр" та додатково з літаків стратегічної авіації Ту-22 двома ракетами Х-22 нанесено два удари по Кропивницькому", - повідомили військові.

Під ударом опинилися об'єкти військової та транспортної інфраструктури міста.

Внаслідок цих ударів повідомляється про загибель трьох людей. Ще 19 мешканців міста отримали поранення.

Нагадаємо, що напередодні глава Кіровоградської ОВА повідомив, що після ракетного удару по Кропивницькому в деяких районах міста зникло світло.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті