Рашисти пустили 55 ракет із цивільної інфраструктури України, 45 з них вдалося збити – Генштаб

Російські окупанти обстріляли військові та цивільні інфраструктурні об'єкти по всій Україні, але 45 із 55 пущених ракет збили наші захисники. Про це 31 жовтня повідомляє Генштаб.

"Ворожих ракетних ударів зазнала інфраструктура в районах Київської, Полтавської, Запорізької, Харківської, Черкаської, Чернівецької та інших областей. Ворог атакував військові та цивільні інфраструктурні об’єкти 55 авіаційними керованими ракетами, 45 з яких наші захисники збили", - написали українські військові.

Загалом, за даними Генштабу, рашисти завдали до 10 авіаційних ударів і здійснили понад 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок масованого удару рашистів по енергосистемі України було пошкоджено 18 об'єктів у 10 регіонах.

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті