Рашисти напередодні випустили половину готових до удару "Калібрів" – ОК "Південь"

Рашисти напередодні в рамках ракетного удару по Україні використали половину із підготовлених у Чорному морі до удару "Калібрів" . Про це сьогодні, 15 січня, в ефірі національного телемарафону заявила начальник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Вчора ми бачили, що вони справді спорядили п'ять ракетоносіїв. Серед яких один підводний. І використовували ракети типу "Калібр" під час масованої атаки. Якщо вчора в Чорному морі знаходився запас - 36 ракет, то близько половини вони використали під час атаки", – повідомила вона.

За словами Гуменюк, усі ці ракетоносії залишаються на бойовому чергуванні. Це, своєю чергою, означає, що вони можуть бути використані найближчим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили ППО України напередодні збили 26 крилатих ракет рашистів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті