Рашисти атакували Київщину ракетами та дронами-камікадзе

Російські окупанти вдень 19 жовтня атакували Київську область ракетами і потім дронами-камікадзе, в деяких районах Києва пропадало світло. Про це повідомляють Телеграм-канали та Повітряне командування "Центр".

Ближче до 14:00 перші вибухи було чути на Київщині. Голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив про роботу засобів протиповітряної оборони та закликав мешканців не ігнорувати повітряну тривогу. Також стало відомо про проліт російських ракет у бік Київської області.

Після цього кілька вибухів пролунали у самому Києві. Їх чули мешканці району Троєщина на лівобережній частині столиці. Напередодні там внаслідок удару було пошкоджено теплову електроцентраль.

За словами мера Віталія Кличка, над Києвом сили ППО збили російські ракети.

Пізніше ТК-канали повідомили про атаки Києва та області іранськими дронами камікадзе.

"Повторна робота ППО у Київській області. Цього разу, можливо, був Шахід", - повідомив ТК - канал "Монітор".

За словами голови Київської ОВ Олексія Кулеби, в результаті роботи ППО є збиті повітряні цілі, серед яких і дрони Shahed.

Інформацію про атакуючих Україну іранських безпілотників - камікадзе підтвердили і у Повітряному командуванні "Центр".

"Одночасно з ракетними обстрілами окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе "Shahed-136" з північного напрямку, в тому числі з території Білорусі. Станом на 15:30 десять боєприпасів, що боражують, було знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил повітряного командування "Центр" - йдеться в повідомленні.

Станом на 16:20 у Києві оголошено відбій повітряної тривоги.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті