ПВК "Вагнер" втратила 75% особового складу в штурмах Бахмуту

Бойовики ПВК "Вагнер" втратили 3/4 особового складу у штурмах Бахмуту. Про це повідомляє один із членів ради командирів цієї організації, якого цитують російські телеграм-канали.

За його словами, всього в бойових діях на боці ПВК "Вагнер" брали участь 78 тисяч осіб, з них 49 тисяч - "зеки", а ще 29 тисяч - професійні військові та добровольці. З них вбито - 22 тисячі, а важкі поранення отримали 40 тисяч. До Білорусі відправилися 10 тисяч, у відпустці - 15 тисяч.

Приблизно 400 екс-вагнерівців відпочивають в одному з готелів Анапи в очікуванні помилування.

Як повідомлялося раніше, у британській розвідці заявили, що путін уклав угоду з Пригожиним, "аби врятувати свою шкуру"

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті