Путін більше не суб'єкт у відносинах із цивілізованими людьми - Зеленський

Сьогодні Путін має бути зацікавлений, щоб світ звертав на нього увагу – він більше не є суб'єктом у відносинах з цивілізованими людьми Про це президент України Володимир Зеленський сказав на об'єднаній прес-конференції з президентом США Джо Байденом у Вашингтоні.

"Ми посилали Путіну максимально багато месиджів, щоб зупинити агресію і вторгнення, щоб відновити нашу територіальну цілісність і знайти дипломатичне порозуміння. Він тоді усім брехав, що вторгнення не буде, не буде війни", – заявив Зеленський.

Він додав, що немає сенсу надсилати сигнали неадекватній людині, тим більше, що Путін уже не є повноцінним суб'єктом міжнародних відносин.

"Які ще месиджі можна надсилати йому після того, як він отруїв наше життя? І посилає сигнали, що Росія може піти й далі, де була колись присутність Радянського Союзу. Для чого людині з хворим і неадекватним ставленням до світу відправляти месиджі? Сьогодні він має бути зацікавлений, щоб світ звертав на нього увагу – він більше не суб’єкт у відносинах з цивілізованими людьми. Він має бути зацікавленим зберегти хоч щось від культури й історії його народу та його держави", - сказав Зеленський.

Як раніше повідомлялося, Путін заявив, що не винен у тому, що Росія вбиває українців, яких назвав "братським народом".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті