Путін "відзвітував" про свої мільойни перед виборами: рахунки, акцій, авто та причіп "Скіф"

Російський диктатор за шість років заробив 68 мільйонів рублів і відклав 40 мільйонів. Про це йдеться в його декларації, поданій у російську ЦВК напередодні президентських виборів, пишуть російські ЗМІ 30 січня.  

"Офіційний дохід президента РФ складається із зарплати, доходу від вкладів у банках, цінних паперів, пенсії (зокрема військової) і продажу майна", - ідеться в повідомленні.

У декларації путіна - як і 2018 року, коли він звітував перед ЦВК минулого разу, - зазначено, що він володіє 77-метровою квартирою в Петербурзі та одним гаражем площею 18 квадратних метрів. Не змінився і список належних йому транспортних засобів: два ГАЗ М21, випущених у 1960 і 1965 роках, ВАЗ 2121 2009 року і причіп "Скіф" 1987 року. У власності Путіна, як і раніше, перебувають 230 акцій банку "Санкт-Петербург" (ціна однієї акції на Мосбіржі становить 280,49 рублів).

Зазначається, що за шість років скоротилася кількість рахунків у банках, зареєстрованих на ім'я путіна - з 13 до 10. При цьому сума накопичень на них зросла майже вчетверо - з 13,8 мільйона рублів до 54,4 мільйона.

"Розмір накопичень кандидата пропорційний його доходам. Необхідно враховувати, що посада президента РФ передбачає перебування на державному забезпеченні, що дає змогу відкладати грошові кошти", - цитують слова прес-секретаря штабу путіна Олександра Суворова.

Раніше повідомлялося, що технічні кандидати в президенти РФ почали зніматися з виборів на користь путіна.

 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті