Путін відкинув можливість завершення агресії проти України через посередників 

Путін відкинув можливість завершення агресії проти України через посередників. Свою позицію він виклав на прес-конференції за підсумками засідання Ради глав держав-учасниць ШОС в Астані.

"Навряд чи посередник буде наділений повноваженнями підписувати остаточні документи. Ба більше, не те, щоб підписувати остаточні документи, а привести до підписання остаточні документи. Тут принциповим є питання не тільки компетентності цих посередників, а й їхні повноваження. Хто може дати повноваження посереднику такі, які могли б поставити остаточну крапку і покласти край цьому протистоянню", - заявив російський диктатор.

Як повідомлялося раніше, під "остаточною крапкою" Путін розуміє повну капітуляцію України, включно з "добровільною" відмовою від чотирьох українських областей. 

 

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті